Teambuilding in de natuur

Teambuilding in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, StreibeekTeambuildingsactiviteit: Mission Planet Earth

Bij dit duurzame bedrijfsuitje is het doel, naast fun en teambuilding, een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en het maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren. Door u de schoonheid van de natuur te laten beleven en uw kennis over het klimaat te vergroten, willen we u en uw collega’s bewuster maken van de bedreigingen van het klimaat. Dit doen we door uw groep op te splitsen in teams en die leuke uitdagende en informatieve doe- en denkopdrachten uit te laten voeren in de vorm van drie missies: vervuilingsmissie, energiemissie en oerbosmissie. Door de missies goed uit te voeren kunnen de teams de aarde redden van de stijgende zeespiegel. Dit alles in een mooie natuurlijke omgeving in combinatie met een ontspannen en gezellige biologische picknickbreak tussendoor.

Prijsindicatie Mission Planet Earth: vanaf € 80,00 p.p. (bij 20 personen).

Inclusief picknick’cafe’ (koffie, thee, een glaasje biologisch sap of flesje Earth water met homemade biologische cake)

 

Teambuilding in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Teambuilding Maatwerk

Wilt u liever op een andere manier of met een ander thema teambuilden, er zijn vele mogelijkheden. Ook al vanaf € 65,00 p.p. (bij 20 personen). Geef uw wensen door en ik stuur u een passende offerte.

Natuurlijk kan ik ook teambuildingactiviteiten ondersteunen met mijn Buitenviteitenbakfiets om u te voorzien van een heerlijk bakje biologische koffie, thee of een glaasje biologisch sap met een stuk lekker zelfgebakken cake of een complete lunch. Zie ‘Biologische Picknicks’ voor de verschillende mogelijkheden en menu’s.