Over Buitenviteiten

De natuur is prachtig. Ik geniet iedere keer met volle teugen als ik in de natuur ben. Fietsend met mijn familie, spelend met mijn zoontje, wandelend met vrienden, hardlopend alleen met mijn eigen gedachten, het maakt niet uit wat voor seizoen of wat voor weer het is, het is altijd heerlijk ontspannend. Ik ben er dan echt ‘uit’, lekker buiten. De door de seizoenen en weersomstandigheden veranderende kleuren, geuren en geluiden verbazen me telkens weer en maken het iedere keer uniek. Mooie bijzondere momenten van grote schoonheid. Momenten die ik iedereen gun en graag met u wil delen.

De pracht van de natuur wil ik u laten ervaren door middel van kwalitatief goede en duurzame groepsactiviteiten en picknicks, die ook goed voor lichaam en geest zijn. Ik hoop u hiermee te inspireren om vaker de natuur in te gaan en bewuster te genieten. De natuur is dichterbij dan u denkt!

U hoeft zich nergens zorgen om te maken, ik regel alles voor u, aangepast aan uw wensen. Zo kunt u alle seizoenen van het jaar op verschillende manieren volop genieten van uw groepsactiviteit, picknick en de natuur. Het geheel is ook zeer verantwoord.

Om de belasting op de natuur en het milieu zo gering mogelijk te houden kies ik bewust voor een duurzame manier van ondernemen. Zo is mijn uitrusting waar mogelijk (en hygiënisch verantwoord) tweedehands en gebruik ik alleen pure en eerlijke \ biologische producten, die ik zo veel mogelijk lokaal inkoop, voor de picknicks. Het transportmiddel van mijn bedrijfje is een bakfiets. Hiermee doe ik de inkopen voor de picknicks en faciliteer ik de picknicks op de verschillende locaties in de natuur van Breda en omgeving. Indien u straks met Buitenviteiten op stap gaat, zult u alleen uw ‘voetstappen’ in de natuur achterlaten!

 

7 redenen om uw duurzame activiteit door Buitenviteiten te laten organiseren:

Genieten:      Genieten staat voorop. Mensen laten en zien genieten is mijn drijfveer.

Natuur:         De mooiste groene plekjes zijn dichterbij dan u denkt.

Verantwoord: Mijn gehele product is verantwoord. Uw belasting van de aarde zal de kleinst mogelijke zijn.

Rust:              Geen stress over de organisatie en heerlijk tot rust komen in de natuur.

Maatwerk:    Op maat georganiseerd naar uw wensen.

Gezond:        Goed voor lichaam en geest.

Persoonlijk:  Ik zal persoonlijk zorgen dat uw uitje een groot succes wordt!

 

Over Angelique

7 jaar gelden verhuisde ik van de Noord Hollandse zeekust naar Breda. In het begin miste ik het strand en de duinen, maar al snel ontdekte ik hoe mooi ook de natuurgebieden van Breda en omgeving zijn. De prachtige bossen, stille vennetjes, het open Markdal, de heide, de zandverstuivingen en ook de buitengebieden zoals bijvoorbeeld De Rith.

Ik heb jarenlang in de reisbranche gewerkt, waarvan ik de laatste jaren group & incentive reizen organiseerde. Dit zijn op maat samengestelde reizen voor de zakelijke markt. In Breda kon ik aan het werk bij NHTV Internationale Hogeschool Breda, waar ik stages coördineerde voor studenten (International) Leisure Management. Vorig jaar heb ik mezelf omgeschoold als onderwijsassistent en kan ik ook bijlessen taal en rekenen en Engelse en Spaanse lessen aanbieden voor basisschoolleerlingen. Dit jaar doe ik een cursus natuureducator van NatuurWijs, zodat ik ook met (groepen) basisschoolleerlingen de natuur in kan gaan. Heerlijk om ook hen te laten ontdekken en ervaren hoe fantastisch de natuur is.

 

Nieuws

Nieuws publiceer ik via mijn facebookpagina: www.facebook.com/buitenviteiten