Maatwerk voor groepsactiviteiten in de natuur

Groepsactiviteit maatwerk in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Graag hoor ik van u wat u wensen zijn of misschien heeft u zelf een bijzonder en leuk idee om in de natuur te gaan doen. Ik zal dan kijken of dat mogelijk is en wat het beste bij uw wensen, ideeën, groep en groepsgrootte past en hiervoor een offerte op maat maken.

 

 

Heeft u een grote groep (groter dan 20 personen), geen probleem. Dan zal ik samen met mijn partners een bijzonder programma voor u samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende activiteiten combineren en/of de mensen van uw groep laten kiezen uit verschillende activiteiten, zodat iedereen iets kan doen wat bij hem of haar past. Wilt u daarbij gezamenlijk beginnen of afsluiten, ook daarvoor heb ik leuke ideeën en (teambuildings)activiteiten.

Overnachten kunt u ook op vele locaties aan de rand van het bos en enkele bijzondere locaties in het bos. Ik geef u graag advies over de mogelijkheden.

We regelen alles voor u, u hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt ook zelf heerlijk genieten van de activiteiten, de picknick en de prachtige natuur!