Kunst en natuur

Groepsactiviteit kunst in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, StreibeekKunstroute Dorst & Schilderkunst

Lopend of fietsend door de uitgestrekte boswachterij Dorst kom je op onverwachte plekken opeens bouwwerken tegen, die alle aandacht opeisen. Deze zogenaamde follies, architectonische dwaze bouwwerken, hebben alleen de functie om je te verrassen en doen een beroep op je gevoelens. Ondanks het schijnbaar onzinnige karakter hebben de bouwwerken een relatie met de omringende natuur. Volg de kunstroute, laat je verrassen en inspireren! De route is 13 kilometer.

Gebruik de inspiratie voor een prachtig zelfgemaakt schilderij. Op een locatie naar keuze staan schildermaterialen voor u klaar om een mooi schilderij te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden, maak allen een eigen schilderij, maak gezamelijk één groot schilderij of maak bijvoorbeeld een twee-, drie- of meerluik.

Prijs: op aanvraag. Deze is namelijk afhankelijk van uw groepsgrootte, het soort schilderij(en) dat u wilt maken met de groep en de gekozen locatie.

 

Groepsactiviteit kunst in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Kunstzinnige wandeling & Kunstwerk maken

Ga op pad met een (natuur)gids. Observeer de natuur en neem alles bewuster in je op, onder andere door momenten van stilte, kleine opdrachtjes en met behulp van loepjes. Laat je inspireren voor een natuur kunstwerk, zoals een vergankelijk natuurkunstwerk gemaakt van losliggende materialen, een mini-natuur-kunstwerkje of schrijf een mooie Haiku (Japans natuur gedichtje).

Prijs: op aanvraag.

 

 

Natuurlijk is het mogelijk om voor, tijdens en/of na de activiteiten te picknicken. Zie biologische picknicks voor alle mogelijkheden.