Fietsen in de natuur

Groepsactiviteit fietsen in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Fietsen over de hei, door de bossen, langs de akkers of de zandverstuivingen, het kan allemaal in de prachtige natuur rondom Breda. U volgt de fietsknooppuntenbordjes of één van de goed gemarkeerde routes. Ik adviseer u graag over de route die het beste bij u plannen, groep en groepsgrootte passen.

U kunt dit doen op eigen fietsen, maar het is ook erg leuk om eens allemaal tandems of mountainbikes te huren. Dat is dan eerst even wennen, maar al snel fiets of crosst u door het groen. Lekker sportief en gezond en tegelijkertijd heerlijk ontspannend.

Onderweg komt u langs verschillende locaties om even uit te rusten en natuurlijk kan ik dan op één van die locaties voor u klaar staan met de Buitenviteitenbakfiets om u te voorzien van een heerlijk bakje biologische koffie, thee of een glaasje biologisch sap met een stuk lekker zelfgebakken cake of een complete lunch. Zie ‘Biologische Picknicks’ voor de verschillende mogelijkheden en menu’s.

Prijs: advies over mogelijke routes is gratis in combinatie met een picknick.

 

Fietsen op maat

Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte route te fietsen. Die voldoet dan exact aan uw wensen! Ik kan de fietshuur voor u regelen en deze kunnen op ieder gewenst adres in Breda en omgeving worden afgeleverd en weer opgehaald.

Natuurlijk kunt u dan ook voor, tijdens of na deze fietstocht genieten van een heerlijke picknick. Zie ‘Biologische Picknicks’ voor de verschillende mogelijkheden en menu’s.

Prijs route op maat: op aanvraag.

 

Groepsactiviteit in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Natuurbelevingsrugzak

De natuurbelevingsrugzak is een rugzak vol met handige spulletjes om de natuur extra intensief te beleven, zoals een zoekkaartenboek, informatieboekje over het gebied, loepjes en loeppotjes en een verrekijker. Tevens zitten er een aantal kaartjes in de rugzak om uw eigen haiku (geïnspireerd door uw natuurervaring) of uw eigen mini-natuur-kunstwerkje (zie Buiten Kunst) te kunnen opschrijven of maken. U kunt deze rugzak huren.

Prijs: €  15,00 per natuurbelevingsrugzak. Eén rugzak per maximaal 10 personen.

 

TIPS:

  • Maak uw uitje extra bijzonder door eens vroeg op pad te gaan en te gaan dauwtrappen, gevolgd door een heerlijk picknickontbijt!
  • Verras uw groep door niet te melden dat er gepicknickt gaat worden en er opeens langs de route een picknick klaar staat!