Groepsactiviteiten in de natuur

Verschillende leuke, spannende, sportieve, mooie, creatieve, ontspannende, leerzame of inspirerende groepsactiviteiten in het groen van Breda en omgeving, om heerlijk te genieten van en in de natuur!

 Groepsactiviteit fietsen in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek  Groepsactiviteit wandelen in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek  Teambuilding in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Fietsen

Wandelen

Teambuilding

Fietsen is een prachtige manier om in korte tijd veel natuur te zien zonder je te haasten. Als dan voor, tijdens of na de fietstocht een heerlijke picknick voor u klaar staat is uw uitje compleet. Lees meer over fietsen in de natuur. Heerlijk wandelen in de prachtige natuur van Breda en omgeving. U kunt op pad met een gids, speciale routekaartjes of een natuurbelevingrugzak en zult de natuur intensief beleven! Lees meer over wandelen in de natuur. In samenwerking met een outdoorspecialist uit Tilburg kan ik u verschillende teambuildingsactiviteiten aanbieden, zoals bijvoorbeeld het unieke Eco Event; Mission Planet Earth...Lees meer over teambuilding in de natuur.
Groepsactiviteit wandelen met gids in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek Groepsactiviteit werken in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek Groepsactiviteit kunst in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

NatuurWijs

Werken

 Kunst

Het bos als klaslokaal. Als Natuurwijzer neem ik graag leerlingen mee het bos in om ze te laten ontdekken en ervaren hoe fantastisch mooi en bijzonder de natuur is. Lees meer over op pad met een natuurwijzer.

Met een groep de handen uit de mouwen steken en een dagje werken in de natuur: dat kan bij Staatsbosbeheer. Zo help je mee de natuur in Nederland mooi te houden, zodat anderen en jezelf er nog lang van kunnen genieten! Lees meer over werken in de natuur. Laat je inspireren door de natuur en maak na een heerlijke wandeling of fietstocht een mooi schilderij, kunstwerk(je) of schrijf een haiku. Lees meer over kunst en natuur.
 Groepsactiviteit yoga & mindfulness in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek  Groepsactiviteit stiltewandeling in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek  Vergaderen in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

Yoga & Mindfulness

Stiltewandeling

Vergaderen

Yoga & Mindfullness brengen rust en ontspanning, zowel in je hoofd als in je lijf! Dé plek om dat te doen is in de natuur, tussen de kalmerende geluiden en geuren van dieren en bos. Binnenkort mogelijk! Ervaar stilte, ontspanning en verbinding met de natuur. Je ziet, hoort en beleeft de natuur veel beter en intenser als je stil bent. Een heerlijke gewaarwording en beleving! Binnenkort mogelijk!
Ook vergaderen in of vlakbij de natuur behoort tot de mogelijkheden. Vraagt u mij naar de verschillende mogelijkheden.
 Groepsactiviteit wilgen knotten in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek  Groepsactiviteit maatwerk in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek  

Wilgen knotten en vlechten

Maatwerk

Buitenschoolse activiteiten
Lekker een dagje aan de slag met wilgen. Eerst worden ze geknot en vervolgens verwerkt. Samen met een heerlijke soeppicknick een fantastisch winteruitje! Lees meer over wilgen knotten en vlechten. Heeft u zelf een idee over iets wat u graag in de natuur zou willen doen of wilt u verschillende activiteiten combineren, ik adviseer u graag over de mogelijkheden en maak een arrangement speciaal voor u op maat! Lees meer over maatwerk voor groepsactiviteiten.  Als onderwijsassistent biedt ik ook verschillende workshops aan voor (groepjes) leerlingen. Ook voor bijlessen taal en rekenen en Engelse en Spaanse lessen kunnen basisschoolleerlingen bij mij terecht. Lees meer over buitenschoolseactiviteiten.