Buitenschoolse activiteiten

Workshops over zwerfafval

Helaas belandt er veel te veel afval op straat wat gaat zwerven en zo belandt het dus ook in de natuur. Ik maak hier (jonge) mensen graag bewust van en organiseer leuke workshops, waarin we ingaan op dit probleem en meteen een leuk werkstuk maken van (recyclede) materialen.

 

Bijlessen taal en rekenen, huiswerkbegeleiding en studieondersteuning (o.a. leren-leren)

Als onderwijsassistent biedt ik bijlessen aan voor taal en rekenen (basisonderwijs) en huiswerkbegeleiding en studieondersteuning (basis- en middelbaaronderwijs). De lessen en begeleiding kunnen op individuele basis of in kleine groepjes worden gedaan.

 

Engelse en Spaanse lessen

  Ik heb jarenlang in het toerisme gewerkt en daar veel Engels en Spaans gesproken. Deze talen beheers ik goed. Ik ben gecertificeerd TEFL-docent (TEFL = Teaching English as a Foreign Language) en op basis van dezelfde principes geef ik ook de Spaanse lessen. De Engelse lessen zijn voor leerlingen die moeite hebben met deze taal of voor leerlingen die hier al vroeger mee aan de slag willen dan op hun basisschool. De Spaanse taal is een zeer goede uitdaging en manier om te leren-leren voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. De lessen kunnen op individuele basis of in kleine groepjes worden gedaan.

Interesse, neem contact mij op om en ik stuur u een offerte op maat.