Biologische picknicks in het groen

Biologische picknicks in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, StreibeekHeerlijke biologische picknicks in Breda en omgeving gemaakt van lokale producten om van te smullen! Dit varieert van een picknick in de vorm van een buffet tot een picknick bestaande uit kant en klare luxe broodjes met biologische wijn of champagne.

Op dit moment kan ik u de volgende picknick menu’s aanbieden:

 

Alle picknicks zijn naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Vraagt u mij naar de mogelijkheden.

Picknickcafe in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, StreibeekPicknickcafé; het eerste mobiele café in de natuur! Erg origineel en zeer geschikt om uw evenement of activiteit te voorzien van lekker biologische drankjes en snacks! Op maat samen te stellen naar uw wensen. Lees meer over het picknickcafé.

Bij de heerlijke biologische picknick hoort een kleurrijke picknickuitrusting, waar u direct vrolijk en blij van wordt! Dit mobiele picknick’terras’ kan op iedere gewenste locatie in het groen /de natuur (mits toestemming wordt verleend door de eigenaar van het land) neergezet worden. Met veel zorg heb ik mooie kleurrijke tweedehands picknickkleden, parasols en picknickservies uitgezocht. Deze leg en zet ik neer rond mijn bakfiets.

Geen stress over organisatie of inkoop, op de afgesproken plaats en tijd staat alles voor u klaar en hoeft u slechts te gaan zitten op één van de picknickkleden en kunt u direct heerlijk gaan genieten van uw picknick en de natuur om u heen.

De picknicks staan klaar op een vooraf afgesproken plaats in de natuur van Breda en omgeving. Indien u zelf onderweg pas wilt bepalen waar en wanneer u stopt om te gaan genieten van uw picknick, kunt u een gevulde knapzak bestellen of de bakfiets huren met een gevulde picknickmand, een picknickkleed en een parasol.

Alle producten koop ik in Breda en omgeving. Bijvoorbeeld het brood bij biologische bakkerij De Gomer. De zuivel bij de antroposofische boerderij De Beukenhof. De kaas van Bastiaansen uit Molenschot. Vers fruit en groente van het seizoen bij De Heulhoeve (biologisch goed van eigen erf). Indien u op de namen van de bedrijven klikt kunt u een kijkje nemen op de websites van deze bedrijven en meer lezen over hun verantwoorde manier van ondernemen.

Biologische picknicks in de natuur van Breda, Ulvenhout, Dorst, Etten-Leur, Teteringen, Terheijden, Streibeek

 

De koffie is van Mocca d’Or. Hun Earth Coffee is een biologische espressomelange op basis van 100% Arabica bonen. De bonen zijn geroosterd volgens het slowroast brandprocedé van de koffiebranderijen van Mocca d’Or in Zwolle en Breda. Met het drinken van Earth Coffee geniet u van echte kwaliteitskoffie…en draagt u bij aan de oplossing van de waterproblematiek. Earth Coffee vormt samen met Earth Water, Earth Concepts. Earth Concepts doneert 100% van de nettowinst uit de verkoop van mineraalwater en koffie aan waterprojecten en duurzame projecten in koffieproducerende landen.